Instagram hikayeleri artık daha eğlenceli!



Instagram her geçen gün yeni özellikler kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Son olarak Instagram özellikle hikayelerde,zaman geçirmeyi daha eğlenceli hale getirecek yeni özelliklerini tanıtarak yine adından söz ettirmeyi başardı.

Canlı yayında sorular


Etkileşim kurmanın hayli keyifli olduğu ve uygulamada hayli etkin kullanılan "sorular" etiketi artık canlı yayında da yanıtlayabilecek olan kullanıcılar,ayrıca aynı ekranda fotoğraf ve video da paylaşabilecek

Geri sayım çıkartması


Instagram hikayeler kısmında  artık tarihte gerçekleşecek bir etkinlik için geri sayım çıkartması ekenebilecek.Eğer etkinlik başlamadan önce bildirim almak istiyorsanız,sayaca dokunarak "Hatırlat" butonuna basmanız yeterli.Bu özellikle artık özel günlerinizi veya etkinlikleri takipçilerinizle paylaşabileceksiniz.

Müzik paylaşımı 




Son zamanlarda bir dizi müzik özeliğini açıklayan ınstagram son olarak hikayeler kısmında kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği "sorular" özelliğini müzik ile birleştiriyor.Henüz Türkiye'de kullanımda olmasa da paylaştığınız soruya yanıt olarak takipçileriniz istediği şarkıyı gönderebilecek.Bunun yanında gönderilen şarkı arka planda çalacak şekilde video ve fotoğraf çekebileceksiniz.